Privat

Professionel privatrengøring kan du få her

Hos Trekantens Rengørings Service ApS tilbyder vi professionel privatrengøring til dig. Mange af vores medarbejdere har været ansat i mere end 10 år, og derfor har vi en stor erfaring på området. Vi vægter vores kunders tilfredshed højt, og derfor bestræber vi os altid på at leve op til den høje kvalitet, som vi har været kendt for siden etableringen. Vi tilbyder vores rengøringshjælp til kunder i og omkring Lunderskov, Vamdrup og Kolding.

Tryghed og tillid vægtes højt hos os

Når det handler om rengøring i eget hjem, betyder tryghed og tillid rigtig meget.

Når vi står for privatrengøring, så kommer vi altid ud til en uforpligtende samtale, hvor vi taler om de opgaver, som du ønsker udført og det interval, som passer dig bedst. Vi udarbejder herfra en arbejdsbeskrivelse over opgaverne, så der ikke er nogen tvivl om, hvilke opgaver der skal varetages.

Vi bestræber os desuden altid på, at det er den samme medarbejder, som kommer ud til dig og udfører rengøringen, så du kan føle dig tryg ved at vide, at det er den samme medarbejder, som kommer hver gang, og så du ved, at det er en medarbejder, som kender præcis til dine ønsker og behov i forbindelse med rengøringen. Alle vores medarbejdere er også omfattet af tavshedspligt og har en ren straffeattest. Du kan dermed have fuld tillid og tryghed til, at vi udfører de rengøringsopgaver, som er blevet aftalt, og at vi behandler dit hjem med respekt.​ Vi kan blandt andet tilbyde:

Derfor skal du vælge privatrengøring fra Trekantens Rengørings Service ApS

Der er mange fordele ved at vælge privatrengøring fra Trekantens Rengørings Service ApS. Du kan bl.a. altid forvente:

  • Udarbejdelse af en arbejdsbeskrivelse ud fra de opgaver, som ønskes udført
  • Assistenter med stor erfaring
  • Stor respekt for dig og dit hjem
  • Medarbejdere som er omfattet af tavshedspligt og har en ren straffeattest
  • At vi bestræber os på at sende den samme assistent hver gang​
  • Fleksibilitet i arbejdet ud fra dine ønsker
  • Formidling af vinduespolering
  • Formidling af havearbejde såsom slåning af græs
  • Afløsning af rengøringspersonale ved ferie og sygdom​​
  • Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os for et tilbud på privatrengøring

Er du interesseret i privatrengøring, sidder du sikkert med spørgsmål såsom hvad koster privatrengøring? Til det kan vi svare, at vores priser varierer alt efter, hvilken rengøring vi skal udføre hos dig. Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig med en god pris på privatrengøring; du skal blot kontakte os på telefon 75 50 90 97 eller e-mail karina@trekren.dk, så hører du fra os.