Erhverv

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring og kontorrengøring

Leder I efter rengøring til erhverv? Trekantens Rengørings Service ApS har stor erfaring indenfor erhvervsrengøring, og vi varetager en lang række opgaver i forbindelse med dette – f.eks. kontorrengøring. Vi kan klare rengøringen i langt de fleste virksomheder, og vi sørger altid for, at rengøringen foregår i det tidsrum og interval, som passer jer bedst. Vores kundekreds er især fra Lunderskov, Vamdrup og Kolding, men vi dækker også gerne andre områder i nærheden.

Få udført erhvervsrengøring eller kontorrengøring af et erfarent rengøringsfirma

I vores firma er vi 11 ansatte, og rigtig mange af os har arbejdet her i over 10 år. Det betyder, at vi vægter det gode arbejdsmiljø højt, og at vi har en stor erfaring på området med erhvervsrengøring. Vi stiller høje krav til os selv og den kvalitet, vi leverer til vores kunder, og dermed er I også sikret, at jeres virksomhed altid fremstår ren og pæn efter vores besøg.

Når vi sender en medarbejder ud for at hjælpe jeres virksomhed med erhvervsrengøring, bestræber vi os altid på, at det er den samme medarbejder, som kommer hver gang. På den måde kender medarbejderen jeres virksomhed samt ønsker og behov til rengøring, og I kan føle jer trygge ved, at det altid er den samme, som kommer. Alle medarbejdere er desuden omfattet af tavshedspligt og har en ren straffeattest. I kan derfor trygt vælge erhvervsrengøring hos os, hvis i ønsker hjælp til dette.

Vi kan hjælpe med mange opgaver indenfor erhvervsrengøring

Hos Trekantens Rengørings Service ApS kan vi hjælpe med mange rengøringsopgaver indenfor kontorrengøring og erhvervsrengøring. Det kan bl.a. være:

  • Trapperengøring
  • Rengøring af skurvogne
  • Afløsning af rengøringspersonale ved ferie og sygdom
  • Rengøring inden åbning af nye butikker
  • Udlejning af måtter, håndklæder, viskestykker osv.
  • Formidling af vinduespolering
  • Formidling af vedligeholdelse af grønne områder
  • Formidling af snerydning

Alle opgaver udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, og det er jeres garanti for et resultat, der lever fuldt op til jeres forventninger – hver gang.

Få et tilbud på erhvervsrengøring

Ønsker I at gøre brug af vores ekspertise, så udarbejder vi gerne et tilbud med en god pris på erhvervsrengøring til jer. Vi kommer ud til en besigtigelse af opgaven, og herfra udarbejder vi en specifik arbejdsbeskrivelse ud fra de opgaver, som I ønsker udført. På denne måde sikrer vi, at I ved, hvad I kan forvente, og at assistenten ved præcis, hvad der skal gøres rent hos jer.

Skal vi hjælpe med erhvervsrengøring eller kontorrengøring hos jer, eller har I spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os på telefon 75 50 90 97 eller send en e-mail til karina@trekren.dk, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.