Håndværker- og flytterengøring

Håndværkerrengøring og fraflytningsrengøring med dig i fokus

Har du brug for rengøring af dit hjem, når håndværkerne er færdige, eller trænger jeres erhvervslokaler til en omgang grundig, professionel rengøring, når I skal flytte i nye lokaler?

Hos Trekantens Rengørings Service ApS tilbyder vi håndværkerrengøring og fraflytningsrengøring til private og erhvervskunder.

Vi lægger altid hænder og sjæl i vores arbejde, når vi gør rent for vores kunder i Lunderskov, Vamdrup, Kolding og resten af lokalområdet. Det gælder også, hvis du vælger os til håndværkerrengøring.

Vi er en stabil virksomhed, hvor vores ansatte har været i mange år. Derfor garanterer vi også, at vi stort set altid kan sende den samme assistent ud til dig.

Vi er specialister i håndværkerrengøring

Vi er specialister i rengøring efter håndværkere og andre større, grundige rengøringsopgaver.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Håndværkerrengøring
  • Fraflytningsrengøring
  • Rengøring for boligselskaber og ejendomsadministratorer
  • Rengøringsarbejde for håndværkere
  • Rengøring for virksomheder i forbindelse med renovering eller ved fraflytning​

Uanset opgaven garanterer vi, at vi hellere gør for meget end for lidt ud af en rengøringsopgave.

Hvad koster rengøring?

Da rengøring efter håndværkere eller tilsvarende opgaver varierer meget i omfang, afhænger vores priser af den enkelte opgave. Vi kan derfor ikke give en fast m2-pris på håndværkerrengøring eller en anden rengøring.

Vi kommer altid ud og ser din opgave, så vi kan give dig et tilbud. Derefter udarbejder vi et tilbud baseret på omfang og m2-pris samt en præcis arbejdsplan, så alle er enige om, hvad der skal laves hvornår.

Få vores hjælp til håndværkerrengøring – kontakt os i dag

Har du brug for hjælp til håndværkerrengøring eller fraflytningsrengøring, eller vil du have os til at komme ud og se din opgave og udarbejde et tilbud på en m2-pris? Så kontakt os gerne.

Du kan ringe til os på telefon 75 50 90 97 eller sende en e-mail til karina@trekren.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.